Ateşte kızartılmış taze buğday ya da mısır …

Ütme,
Ütmek işi.
Ateşte kızartılmış taze buğday ya da mısır.
Ateşte kızartılmış taze buğday veya mısır.
Ateşte kızartılmış taze mısır, buğday.
Ateşte kavrulmuş taze mısır, buğday vb. tahıl başağı.
Kabuğuyla beraber alev içine atılarak pişirilmiş taze buğday ve nohut, firik.
Alev içinde alazlanmış taze buğday, mısır, nohut, firik.

 

Kurumamış buğday, mısır vb. mahsulün hafif ateşten geçirilmiş hali.
İğde gibi zeytin biçimindeki meyve.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.