Hint mutfağına özgü bir tür omlet …

Akuri,
Hint mutfağına özgü bir tür omlet.

Malzemeler;
3 yemek kaşığı margarin
1 çay kaşığı kişniş,
5 dal maydanoz,
6 adet yumurta
1 adet yeşil biber
1 adet kırmızı biber
1 adet soğan
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı zerdeçal
3 çay kaşığı tuz


Yapılışı;

Bir tavada margarin yağ eritilir. Tüm malzemeler bir kapta karıştırılır. Daha sonra tavada karıştırılarak kızgın tavada pişirilir. Hint usulu omlet bol baharatla lezzeti farklı olur. Afiyet olsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.